tuzvedo@tuzvedo.eu címen várjuk érdeklődését. ajánló
Ügyfélszolgálat, kapcsolat.
Ügyfélszolgálat
& Kapcsolat
ÁSZF, szállítás és garancia.
ÁSZF Szállítás
& Garancia
Termék kereső
 Kosár A kosár üres! PénztárPénztár
  • Bezár
tuzvedo@tuzvedo.eu címen várjuk érdeklődését.
© tuzvedo@tuzvedo.eu címen várjuk érdeklődését.   2018 Minden jog fenntartva!   Tel: 06(30)9448-646 Generator: AktivPortal
Ajánlatunk
Újdonság
Megelőző faanyagvédő szerek : NEM TUDJUK HOGY MI VÁR RÁNK. SEGÍTÜNK-

NEM TUDJUK HOGY MI VÁR RÁNK. SEGÍTÜNK-

...megvédeni a házban található faanyagokat rovar, gomba és tűz ellen a házat pedig a víz ellen. Speciális szigetelő lappal. Értünk hozzá. Hívjon!


  • Vásárolt töménységű EMBASOL farontó rovarok elleni szer oldatát kell felvinni.
  • A fa hőmérséklete ne legyen + 5 C fok alatt, a környezet hőmérséklete fagypont felett legyen. A kezelést ne végezze tűző napon
  • Hatás: Az EMBASOL Farontó rovarok elleni szer alkalmas fát roncsoló rovarkárok megelőző védelmére.
  • Csak a nagyon igényesek számára, akiknek fontos a biztos hatás
  • Termékfajta: Enyhén szagos (oldószeres) favédőszer faroncsoló rovarok ellen, megelőző védelemre. Felhasználási töménységű.
  • Akció lejár: 2023-12-31

Normál ár: 38 100 Ft.   Akciós ár: 38 100 Ft.   Kedvezmény: 0%

Vissza   Mennyiség:  db   Kosárba

EMBASOL WOODWORM KILLER/EMBASOL HOLZWURMTOOD

 

Ökológiailag semleges, felhasználásra kész és színtelen, szerves oldószer alapú faanyagvédő, a szúk és egyéb farontó rovarok támadása elleni megelőző és megszüntető hatású szer. Az exportra szánt faanyagok esetében is használható. Hollandiában, Belgiumban, Németországban, Magyarországon és Lengyelországban engedélyezett ipari, professzionális és nem professzionális használatra (végfelhasználók). Ez a csomagolás csak professzionális és nem professzionális használatra alkalmas.

Regisztrációs szám:  Hollandia: NL-0017730-0000   Belgium: BE-0018732-0000

                                     Lengyelország: 6615/16 PL       Németország: DE-0014909-0000

                                     Magyarország: HU-0024864-0000


Felhasználási terület:

Beltéri. Az Embasol Farontó Rovarok Ellen csak megelőző (1. használati osztály) és megszüntető felhasználásra engedélyezett, a rovarok által megtámadott faanyag fedett helyen történő kezeléséhez. Megszüntető faanyagvédelem beltéri és kültéri felhasználásra átfogó megszüntető kezelés keretében (pl. faház, fából készült tetőszékek, rönkház építése), egyidejű megelőző hatással. Megelőző faanyagvédelem beltéri felhasználásra a környező faanyag megszüntető kezelésének keretében.

A kültéri alkalmazás nem használható olyan faanyagon, amely

-          folyamatosan az időjárás hatásainak van kitéve, vagy;

-          védve van az időjárás hatásaitól, de folyamatos nedvesedésnek van kitéve;

   vagy el van ázva.

Az alkalmazás módja(i), alkalmazási arány(ok) és gyakoriság:

Az Embasol Farontó Ellen egy használatra kész faanyagvédő szer. Az alkalmazás módja függ: Professzionális szakembereknek (megelőző és megszüntető) permetezéssel és/vagy  ecsettel. Felhordható injektálással is. Nem szakembereknek (megelőző és megszüntető) ecsettel.

Megelőző: 125 ml termék fa-négyzetméterenként ; (1 liter/8 m2)

Megszüntetésre: 250-300 ml termék fa-négyzetméterenként (1 liter/3,3-4 m2)

Permetezés: Az Embasol Farontó Rovarok Ellen (automata) permetezőkészülékkel, alacsony nyomással, durva cseppekben alkalmazzuk úgy, hogy a lecsöpögést elkerüljük.

Ecsettel történő felvitel: A kezelendő fafelületet mázoljuk, vagy hengerezzük le ecsettel vagy hengerrel. A bevonatonkénti felviteltől függően alkalmazzunk egy vagy két réteg bevonatot a higítatlan termékből. Kerülje a lecsepegést.

Injektálás: Injektáljuk a fába a klasszikus furatmódszerrel lásd: lentebb-, vagy az új, szabadalmazott, alacsony nyomással működő injektálórendszerrel. Az injektálással végzett megszüntető kezelést mindig megszüntető jellegű, felületi, mázolásos kezeléssel kell kombinálni 250-300 ml/m2 alkalmazási aránnyal a hatásosságot biztosítandó.

Furatmódszer  (fúrt lyukas kezelés):

Faanyag: Fúrjon a faanyagba 6-10 mm átmérőjű lyukakat, a használandó fa- dugó átmérőjétől függően, a gerenda vastagságának 3/4-ének mélységéig. A lyukakat egymástól 20 cm-re kell fúrni vízszintesen és 15 cm-ként függőlegesen, térhálóban. Helyezze be a fainjektáláshoz használatos dugókat a lyukakba miután  injektálta nagy nyomással (5 bar) az Embasol Farontó Rovarok Ellen a fába. A faanyag egyéb részére ecsettel vigye fel az Embasol Farontó Rovarok Ellen.

Gerendavégek: Fúrjon a faanyagba 6-10 mm átmérőjű lyukakat, a használt injekciós dugót a lyuk  átmérőjétől függően. A vízszintes gerendák esetén fúrjuk a lyukakat függőlegesen, függőleges gerendák esetén a lyukakat 45⁰-os szög alatt, a gerenda vastagságának 3/4-éig. A lyukakat egymástól 5 cm-re kell fúrni vízszintesen és 20 cm-ként függőlegesen, merőlegesen a szálirányra és 20 cm-rel párhuzamosan az erezettséggel, térhálóban. Fúrjuk a lyukakat lépcsőzőtten. Fúrjuk az első sornyi lyukat kb. 10 cm-re a faltól. 2 sor elegendő, hacsak a specifikáció mást nem ír elő. Helyezze be a fainjektáláshoz használatos dugókat a lyukakba miután injektálta nagy nyomással (5 bar) az Embasol Farontó Rovarok Ellen-t a fába. A faanyag egyéb részére ecsettel vigye fel az Embasol Farontó Rovarok Ellen-t.

Az új szabadalmaztatott módszerrel kisebb furatokat fúrnak a fába (max. 6 mm), vagy a bogarak kirepülő nyílásait használják. Ezzel a módszerrel csak néhány lyukat kell fúrni a fába.

Ezt követően a rendszert csatlakoztatni kell a lyukakhoz kis csövekkel és egy bizonyos ideig tartó alacsony nyomás segítségével a szükséges mennyiségű faanyagvédőt a fába injektálják.

Retenciós ráta: A gerendák átmérőjétől, a támadás súlyosságától és a használt injektoroktól/injekciós lyukaktól függően. A furatmódszerhez négyzetméterenként 26 lyukra van szükség. Egy 30 x 30 cm-es gerendához 6 mm-es injektorokkal furatonként 6,36 ml-t kell használni. 10 mm injektor esetén pedig furatonként 17,67 ml-t kell használni. Egy 80 x 80 cm-es gerendához 6 mm-es injektorokkal furatonként 16,96 ml-t kell használni. 10 mm-es injektor esetén pedig furatonként 47,12 ml-t kell használni.

Az új, szabadalmaztatott injektálási módszerrel a folyóméterenkénti átlagos felvétel egy 30 cm-es (30 x 30 cm) gerenda esetén 0,3 liter Embasol Houtwormdood  és egy 80 cm-es gerenda esetén 1,5 liter folyóméterenként.

Helyreállító kezelés: A lakkokat, festéket vagy viaszréteget teljesen távolítsuk el. Tisztítsuk meg az összes faanyagot. Házi cincérek által megtámadott faanyag esetében először kívánatos a járatok megnyitása és a fúrás okozta port a lehető legjobban ki kell söpörni. Távolítsuk el a fúrás okozta faport és a rovar által károsított farétegeket, majd ezt követően égetéssel ártalmatlanítsuk azokat. A maradék fafelületet drótkefével tisztítsuk meg. Megszüntető kezelés esetén ajánlott rendszeresen és a kezelés után legalább egy évvel ellenőrizni a kártevők jelenlétét. Amennyiben a farontó rovarok még mindig aktívak, végezzen helyi kezelést a faanyagon.

Az előállítás típusa:                          AL- Egyéb folyadék                  Hatóanyag:           Permetrin

Tartalom:                                           2 g/l                                           Lobbanáspont:     > 61⁰C

Egyéb veszélyes összetevők:          Desztillátumok (ásványolaj), hidrogénezett könnyű

Használati utasítások: A jó beépülés érdekében a fa nedvességtartalmának 18%-nál alacsonyabbnak kell lennie. A kezelés előtt az összes előregyártási műveletet, mint például a fűrészmunkát, a fúrást és a bemetszést is el kell végezni. Ha az ehhez hasonló munkákat a konzerváló kezelést követően végzik el, akkor ezeknek a részeknek a kezelését Embasol Farontó Rovarok Ellen-nel el kell végezni. A vízi szervezetek védelmére a kifolyt termék talajba, vagy felszíni vizekbe jutását meg kell előzni. Ezért a faanyag ezzel a termékkel történő kezelésének beltéren vagy fedett helyen kell történnie. Vagy pedig a kezelés során az alatta lévő talajt és a kezelendő tárgy környezetét le kell fedni műanyaggal. A terméknek és maradványainak környezetbe jutását el kell kerülni. A maradék és a terméket tartalmazó maradványok (pl.: az ecsetek tisztításához használt oldószerek) szennyvízcsatornába vagy felszíni vizekbe juttatása nem megengedett. A maradékot és a terméket tartalmazó maradványokat (pl.: az ecsetek tisztításához használt oldószerek) vegyi hulladékként kell eltávolítani.

Kockázatcsökkentő intézkedések: Az alkalmazás során állatok vagy nem illetékes személyek nem lehetnek jelen. A kezelt felületek száradásáig a gyermekeket és háziállatokat tartsuk távol. Ne használjuk olyan faanyagon, amely közvetlen kapcsolatba kerülhet élelmiszerrel, takarmánnyal és élő állatokkal. Csak jól szellőző helyeken használandó. A keletkező gőzt/permetet ne lélegezzük be. A kezelt felületeknek háziállatokkal, különösen macskákkal történő tartós érintkezését kerülni kell. A kezelést és a tárolást fedett helyen és folyadékálló padlózat felett kell végezni. A szert tilos szennyvízcsatornába engedni. A szert tartalmazó maradványokat vegyi hulladékként kell ártalmatlanítani. Az Embasol Houtwormdood-dal kezelt faanyag káros a denevérekre. Ne használjuk a terméket denevérek lakta helyeken.

Tárolás, eltarthatóság és biztonságos ártalmatlanítás: Veszélyes hulladékként, a helyi előírások alapján kell ártalmatlanítani. A tárolást fedett helyen és folyadékot át nem eresztő padlózat felett kell végezni. A szert tilos szennyvízcsatornába engedni. A szert tartalmazó maradványokat vegyi hulladékként kell ártalmatlanítani.

Tárolási előírások: Az eredeti tárolóedényzetben, jól lezárva és elzárva tárolandó. Fagytól óvjuk! Szobahőmérsékleten tároljuk élelmiszerektől és takarmányoktól elkülönítve.

Eltarthatóság: 1 év  - HDPE tárolóedényzetben;

                          2 év  - ónozott/fém tárolóedényzetben.

Figyelmeztető mondatok:

H304           Lenyelve és a légutakba kerülve halálos lehet.

H410           Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.

Kiegészítő veszély jellemzők (EU)

EUH066 Ismétlődő expozíció a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja.

Egyes keverékek kiegészítő címkeelemeire vonatkozó egyedi szabályok:

EUH208 PERMETRIN (ISO)-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Óvintézkedésre vonatkozó mondatok

P273 Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását.

P301+P 310 LENYELÉS ESETÉN: azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ /orvoshoz/…

P331 TILOS hánytatni.

P391 A kiömlött anyagot össze kell gyűjteni.

P405 Elzárva tárolandó.

P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: megfelelő ártalmatlanítására.

Antipoison Center Belgium: +32-70-245245

VESZÉLY:

Hoetmer B.V.

Postafiók 1

NL-3300 AA Dordrecht, Hollandia

Telefon: +31-78-6350720

Telefax: +31-78-6133029

Email: hoetmerbv@hoetmer.com

kk Rotterdam 23036679

 

UN 3082 KÖRNYEZETRE VESZÉLYES FOLYÉKONY ANYAG, M.N.N PERMETRIN (ISO), 9, III

Európai Tűzvédelmi Anyagokat Forgalmazó Kft

2724 Újlengyel, Határ u 12

Üzlet, központi raktár: H 2225.Üllő. Pesti u 198

tuzvedo@tuzvedo.eu             

061-295-00-00

www.tuzvedo.eu

 

Bezár X
Cégadatok:Európai Tűzvédelmi Anyagokat Forgalmazó Kft
Bejegyezve:Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság
Cégjegyzék:13-09-184828
Adószám:25844106-2-13
Bankszámla:11742283-23215243-00000000
Telefon:06(29)320-076
Telefax:06(29) 320-093
Mobil:06(30)9448-646
Email:tuzvedo@tuzvedo.eu
Kérdezzen, vagy írjon nekünk!
Az Ön neve:
E-mail címe:
Üzenet:
*Spamszűrő:
*Kérem, írja be, hogy milyen nap van ma! (pl: "szerda")

Címünk: 2225 Üllő, Pesti út 198

Internetes vásárlás kontakt érintkezés nélkül éjjel nappal

Bezár X

FEL